Ik heb meer dan 20 soorten Oud-Hollands snoep in mooie potten. Het snoep wordt ter plekke door mij voor u afgewogen en in een zakje gedaan. U kunt al het snoep met dezelfde prijs combineren. Ik verkoop onder andere kaneelstokjes, kersenstokjes, Haagsche hopjes, boterballen, salmiakbrokken, dropstokjes, kaneelkussentjes, pepermunthompen en borsthoning. Voor de kinderen (en natuurlijk ook de volwassenen) heb ik een groot assortiment aan zuurstokken en lolly┬┤s. Allemaal in de Oud-Hollandse kermissfeer.


U kunt bij mij terecht voor de lekkerste nougat, fudge (in verschillende smaken) en chocolade van het merk Dragee.


Bij de Zeeuwse lekkernijen vindt u natuurlijk de Zeeuwse boterbabbelaars in verschillende blikjes en zakjes. Zelf ben ik dol op de chocoladerepen (wit, melk en puur) met stukjes boterbabbelaar. Ook verkoop ik o.a. bolus- en babbelaarstokken, zwarte bessensiroop, Zeeuwse knopendrop e.d. Het assortiment kan wijzigen.


Voor de diabetici heb ik een klein assortiment suikervrij snoep in mijn assortiment opgenomen. Dit snoep zit ook in potten, heeft allemaal dezelfde prijs en kan dus naar wens gecombineerd worden. Ik verkoop o.a. suikervrije colaflesjes en chocoladetoffees. Ook heb ik een paar glutenvrije artikelen, zoals nougat en stroopsoldaatjes.


Voor kinderen heb ik een leuk, steeds wisselend assortiment aan losse snoepjes, startend vanaf 5 cent. De kinderen kunnen zelf hun eigen zakje samenstellen. Naast Oud-Hollands snoep verkoop ik ook diverse dropsoorten, toffees e.d.